Quick launch box quirk

Please post here questions and problems which doesn´t fit to any other category.

Quick launch box quirk

Postby UPieper » Sun Dec 19, 2010 6:44 pm

Hi,

I get a strange message when invoking the quick launch box via Hotkey(STRG+ALT+X)

I've attached a screenshot.
Attachments
sp4.jpg
sp4.jpg (26.5 KiB) Viewed 1121 times
UPieper
New user
 
Posts: 46
Joined: Wed Nov 25, 2009 8:46 am

Re: Quick launch box quirk

Postby UPieper » Sun Dec 19, 2010 8:38 pm

I noticed that the QUick launch box pops up without problems if I disable the Hotkey combination (->None) and then I invoke the quick launch box via the tray icon. Invoking from the tray icon without disabling the hotkey doesn't help though...
UPieper
New user
 
Posts: 46
Joined: Wed Nov 25, 2009 8:46 am

Re: Quick launch box quirk

Postby petr.pinkas » Mon Dec 20, 2010 1:33 pm

Hi,

seems like something is wrong with the localization file, can you try to reinstall Sticky Password please?
Petr Pinkas
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage
petr.pinkas
Site Admin
 
Posts: 617
Joined: Fri Apr 24, 2009 10:22 am
Location: Czech Republic

Re: Quick launch box quirk

Postby UPieper » Mon Dec 20, 2010 8:02 pm

Hi,

I have de-installed and deleted all SP folders. Then I have re-installed SP and now it's working. It didn't work without deleting the folders manually.

UP
UPieper
New user
 
Posts: 46
Joined: Wed Nov 25, 2009 8:46 am


Return to Other

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest