Omylem jsem si smazal nebo přepsal jeden z mých účtů ve Sticky Password. Můžu tento účet nějak obnovit?

Windows

Sticky Password automaticky vytváří zašifrované zálohy, než provede jakékoliv změny v databázi hesel.

Sticky Password Premium:

Zde jsou dvě metody ke znovuzískání změněných či náhodně smazaných dat či hesel:

  1. K návratu ke dřívější verzi databáze, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu Sticky Password na hlavním panelu -> zvolte Otevřít Sticky Password -> v pravém horním rohu hlavního uživatelského rozhraní Sticky Password klikněte na Menu -> zvolte Nástroje -> Obnovení k nalezení záloh rozdělených podle data. Zvolte příslušné datum a klikněte na Obnovit.

  2. Také můžete použít Váš StickyAccount k obnovení Vašich hesel z dřívějších verzí databáze. Přihlaste se k Vašemu StickyAccount na ( my.stickypassword.com , zvolte okno Nastavení -> sekce Moje data a pod záložkou Obnovit z cloudové zálohy najdete Vaše složky se zálohami rozdělené podle data. Zvolte příslušné datum a klikněte na Obnovit z cloudové zálohy.

Sticky Password Free:

K návratu ke dřívější verzi databáze, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu Sticky Password na hlavním panelu -> zvolte Otevřít Sticky Password -> v pravém horním rohu hlavního uživatelského rozhraní Sticky Password klikněte na Menu -> zvolte Nástroje -> Obnovení k nalezení záloh rozdělených podle data. Zvolte příslušné datum a klikněte na Obnovit.