Terminologie Sticky Password

Produktová řada Sticky Password

Sticky Password Premium – náš hlavní produkt který podporuje všechny funkce, platformy a možnosti synchronizace.

Sticky Password Free – Sticky Password Free podporuje všechny platformy podporované Premium verzí. Klíčová limitace Free verze je synchronizace. Zatímco můžete používat Sticky Password Free na jakémkoliv z vašich zařízení, synchronizace zašifrované databáze mezi nimi není podporována. Pro získání výhod ze synchronizace dat, prosím upgradujte na verzi Premium.

Sticky Password Free i Sticky Password Premium mají stejný instalační soubor. Jestliže jste ještě Sticky Password nezkoušeli, budete mít možnost vyzkoušet plnou funkčnost Premium verze. Máte možnost zakoupení licence kdykoliv během úvodní 30-ti denní lhůty. Pokud svoji instalaci během této lhůty neaktivujete Licenčním Klíčem, Sticky Password se změní na Free verzi.

Termíny spojené se synchronizací

StickyID – vaše emailová adresa, která je vyžadována jako unikátní identifikátor pro přístup k vašemu účtu StickyAccount.

Hlavní hesloheslo, které si vytvoříte během instalace Sticky Password pro ochranu dat ve vaší databázi.Vaše Hlavní heslo je klíčem pro vaši zašifrovanou databázi a také pro váš účet StickyAccount. Toto je jediné heslo, které si budete muset pamatovat, a je důležité toto heslo nezapomenout či neztratit. Vaše Hlavní heslo není nikde uložené - tudíž není možné jej vám opět poslat, či jej resetovat v případě ztráty. Bez Hlavního hesla není možné získat přístup k vaší databázi hesel či používat Sticky Password.

StickyAccount – váš cloudový účet ( my.stickypassword.com ), kde můžete spravovat vaše nastavení jako způsob autorizace zařízení, váš seznam Důvěryhodných zařízení atd., a zároveň váš přístup k synchronizačním službám Sticky Password. Pro přístup k vašemu účtu StickyAccount je potřeba vaše StickyID (email) a Hlavní heslo.

Termíny spojené s autorizací

Jednorázový PIN kód – PIN kód, požadovaný k připojení nového zařízení k vašemu účtu StickyAccount, když je autorizace nastavena na Jednorázový PIN (toto nastavení může být změněno v účtu StickyAccount -> záložka Nastavení -> sekce Autorizace).

Jednorázový PIN bude automaticky poslán na vaše StickyID (email) nebo Alternativní email (pokud je zadán) a musí být vložen po vašich přihlašovacích údajích k účtu StickyAccount (StickyID a Hlavní heslo). Jakmile je správný PIN vložen, zařízení bude přidáno na seznam důvěryhodných zařízení. Více o nastavení autorizace a seznamu důvěryhodných zařízení se dozvíte zde: Jak mohu spravovat svá důvěryhodná zařízení?