SP V4.1.0.179: Cannot Login to American Express

This forum is for beta testers only.
Please only post here if you are testing a recent beta version.

SP V4.1.0.179: Cannot Login to American Express

Postby siliconman01 » Sun Jun 20, 2010 7:54 am

This is on Windows 7 x64 Professional with IE8 as the default browser. No other browsers installed.

SP 4.1.0.179 Beta does not auto fill my American Express webpage. I have deleted the account info in SP and recreated it, but it still will not load...either automatically or manually via the hot key for "Enter Password".

When I attempt to manually edit the form for this account I get the following message. I'm not sure how to trace down the problem based on what the alert box says is the problem.
Windows 8.1.1 x64 Pro on Dell XPS 8700 SE, IE 11 with 2 Samsung 850 Pro SSDs, 3 monitors, ASUS RT-AC68R router, cable modem; WD My Cloud ext drive, MS Surface Pro 8.1.1 x64 tablet. Local MS Office 2013, Avira IS Pro 2015, MBAM, MBAE, SAS Pro.
siliconman01
Experienced user
 
Posts: 121
Joined: Sat May 30, 2009 7:58 am

Re: SP V4.1.0.179: Cannot Login to American Express

Postby petr.pinkas » Mon Jun 21, 2010 4:17 pm

Hi, have you pressed OK button on the dialog aboutu ActiveX?
Petr Pinkas
Sticky Password Team

ImageImageImage
petr.pinkas
Site Admin
 
Posts: 575
Joined: Fri Apr 24, 2009 10:22 am
Location: Czech Republic

Re: SP V4.1.0.179: Cannot Login to American Express

Postby siliconman01 » Mon Jun 21, 2010 10:02 pm

Yes, I pressed the OK button. The page displays but nothing appears in the Fields area.
Windows 8.1.1 x64 Pro on Dell XPS 8700 SE, IE 11 with 2 Samsung 850 Pro SSDs, 3 monitors, ASUS RT-AC68R router, cable modem; WD My Cloud ext drive, MS Surface Pro 8.1.1 x64 tablet. Local MS Office 2013, Avira IS Pro 2015, MBAM, MBAE, SAS Pro.
siliconman01
Experienced user
 
Posts: 121
Joined: Sat May 30, 2009 7:58 am


Return to Beta 4.1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest