Icon Bug!

Please post here questions and problems which doesn´t fit to any other category.

Icon Bug!

Postby aladdin » Fri Oct 15, 2010 7:23 pm

I just found out today about the version 5 beta program. When I installed the beta v5.0.0.177 it imported my database without a hitch, but it failed to import my icons. Out of 140 icons I had it only imported 7 icons. Luckily, I had made a backup of all my icons and I manually copied them to the lamantine directory.
aladdin
New user
 
Posts: 39
Joined: Mon Oct 19, 2009 10:15 am

Re: Icon Bug!

Postby ondrej.novak » Tue Oct 19, 2010 12:49 pm

Hi aladdin,

do you mean the favicons of the accounts please?
Ondrej Novak
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage
ondrej.novak
Sticky Password Guru
 
Posts: 976
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:39 am
Location: Czech Republic

Re: Icon Bug!

Postby aladdin » Tue Oct 19, 2010 2:59 pm

Hi Ondrej,

Yes, the favicons which are located under the Lamantine sub-directory in Roaming.

However, on the second machine, it did properly copy the icons to the beta version, but failed to accept the beta key!

Kind regards,

aladdin (Mohamed)
aladdin
New user
 
Posts: 39
Joined: Mon Oct 19, 2009 10:15 am

Re: Icon Bug!

Postby aladdin » Tue Oct 19, 2010 3:05 pm

BTW, the operating system is Windows 7 x64.
aladdin
New user
 
Posts: 39
Joined: Mon Oct 19, 2009 10:15 am

Re: Icon Bug!

Postby aladdin » Sun Oct 24, 2010 9:57 pm

Tried it on two other systems and it didn't upgrade the icons in favicons properly. Thus, out of four computers, three computers failed to properly upgrade the icons and one computer upgraded all the 140 icons properly.

Out of four computers, two accepted the beta key properly and two didn't.

Hope this is helpful!

aladdin (Mohamed).
aladdin
New user
 
Posts: 39
Joined: Mon Oct 19, 2009 10:15 am

Re: Icon Bug!

Postby aleksandr.voloshko » Thu Nov 04, 2010 10:39 am

Hi Mohamed,

Do you have Windows 7 x64 on all computers? Do you have users with same rights on all computers?
Try to copy favicons to the next folder: "C:\Documents and Settings\[User name]\Application Data\Lamantine\Sticky Password\favicons".
aleksandr.voloshko
Experienced user
 
Posts: 150
Joined: Mon Dec 28, 2009 3:26 pm

Re: Icon Bug!

Postby aladdin » Fri Nov 05, 2010 11:09 am

aleksandr.voloshko wrote:Hi Mohamed,

Do you have Windows 7 x64 on all computers? Do you have users with same rights on all computers?
Try to copy favicons to the next folder: "C:\Documents and Settings\[User name]\Application Data\Lamantine\Sticky Password\favicons".

Hi Aleksandsr,

Thank you for your post. To answer your questions.
1. All the four machines are mine and not of any family members.
2. They all have Windows 7 x64
3. They all the the same "Administrative Rights" and the UAC is set to default.
4. The Sticky Password data is kept in the cloud in "Dropbox" and automatically gets synced between the computers.
5. When I upgraded to the beta version 5, it deleted all my favicons on three computers out of the four. Out of 140 icons it only left 5 or 6.
6. I had a backup of all my 140 favicons and therefore I copied them to the appropriate "Lamatine" sub-directory.
7. This thread was to report a bug in beta version 5.

Kind regards,

Mohamed
aladdin
New user
 
Posts: 39
Joined: Mon Oct 19, 2009 10:15 am


Return to Other

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest