Can SP6 & SP7 live together...

This forum is for beta testers only.
Please only post here if you are testing a recent beta version.

Can SP6 & SP7 live together...

Postby JGToy » Thu Sep 05, 2013 11:34 pm

I'd like to try / test SP7, but will SP6 and SP7 can live together :?:

Thanks
JGToy
New user
 
Posts: 5
Joined: Wed Feb 27, 2013 1:54 am

Re: Can SP6 & SP7 live together...

Postby Andrey_Gorlov » Fri Sep 06, 2013 4:11 pm

SP7 update the SP6, so keeps it together impossible
Andrey_Gorlov
New user
 
Posts: 13
Joined: Thu Feb 02, 2012 4:26 pm

Re: Can SP6 & SP7 live together...

Postby petr.pinkas » Sat Sep 07, 2013 8:16 am

It is recommended not to use is together at the same time. Moreover it will probably not work at all.
Petr Pinkas
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage
petr.pinkas
Site Admin
 
Posts: 617
Joined: Fri Apr 24, 2009 10:22 am
Location: Czech Republic

Re: Can SP6 & SP7 live together...

Postby lgwhitlock » Wed Sep 18, 2013 8:43 pm

You can do what I did during the testing period of version 6. Keep version 5 running on your main computer and run version 6 on a secondary computer. I only added new logins to version 5 during this time to import into version 6 as needed. This way I could always go back if needed and yet be able to test. If you don't have an extra computer use a virtual machine to install a secondary windows installation to test with. Testing is mostly pain free but you can never be to careful when it comes to your data. Be safe.

Leland
:)
lgwhitlock
New user
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 28, 2012 1:05 am

Re: Can SP6 & SP7 live together...

Postby JGToy » Thu Sep 19, 2013 11:18 pm

petr.pinkas wrote:It is recommended not to use is together at the same time. Moreover it will probably not work at all.

Thank you!
JGToy
New user
 
Posts: 5
Joined: Wed Feb 27, 2013 1:54 am

Re: Can SP6 & SP7 live together...

Postby JGToy » Thu Sep 19, 2013 11:34 pm

lgwhitlock wrote:You can do what I did during the testing period of version 6. Keep version 5 running on your main computer and run version 6 on a secondary computer. I only added new logins to version 5 during this time to import into version 6 as needed. This way I could always go back if needed and yet be able to test. If you don't have an extra computer use a virtual machine to install a secondary windows installation to test with. Testing is mostly pain free but you can never be to careful when it comes to your data. Be safe.

Leland
:)

I think this is a good :idea: "Virtual Machine", I will install it on a VMware machine and use it as primary machine to test.

Thanks you. :D
Last edited by JGToy on Fri Sep 20, 2013 4:58 pm, edited 1 time in total.
JGToy
New user
 
Posts: 5
Joined: Wed Feb 27, 2013 1:54 am

Re: Can SP6 & SP7 live together...

Postby JGToy » Fri Sep 20, 2013 2:50 am

Andrey_Gorlov wrote:SP7 update the SP6, so keeps it together impossible

Thanks :(
JGToy
New user
 
Posts: 5
Joined: Wed Feb 27, 2013 1:54 am


Return to Beta

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest