Otazka

Czech
Post Reply
mdepes
New user
Posts: 5
Joined: Thu Oct 20, 2011 3:07 pm

Otazka

Post by mdepes » Thu Oct 20, 2011 3:30 pm

Dobry den, zkousim free verzi a nemuzu se nalogovat na stranku:
http://tomhess.net/Login.aspx?ReturnUrl ... dents.aspx
Jmeno a heslo se totiz vlozi do nespravnych okynek, konkretne do okna s popisem: "Primary Email address" a "Create a Password". Chvili jsem se prodiral i forem, ale zda se, ze to pokazde resite individualne. Poradite co delat v techto pripadech?
Diky, Milan

ondrej.novak
Sticky Password Guru
Posts: 1759
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:39 am
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Otazka

Post by ondrej.novak » Fri Oct 21, 2011 9:48 am

Dobrý den,

pokud nejsou pole na stránce vyplněna správně jako v tomto případě, zkuste vždy použít funkci "Formulář manuální editace". Dostanete se k němu v okně "Detaily účtu" (klikněte na Tlačítko rychého spuštění v pravém horním rohu Vašeho prohlížeče, pokud jste na této stránce, zvolte "Upravit účet" nebo stejným způsobem přes hlavní menu Sticky Password v systémové liště - "Správa databáze").

V otevřeném okně "Detaily účtu" zvolte zálžku "Formulář manuální editace" a klikněte na tlačítko "Upravit pole".

Otevře se okno "Formulář manuální editace". V jeho horní polovině jsou zobrazena jednotlivá pole stránky a způsob jejich vyplnění. V dolní polovině stránky je zobrazena webová stránka účtu.

Zvolte pole, které chcete vyplňovat a přiřaďte mu hodnotu pomocí tlačítek na horní liště okna:

Obsah - do pole bude vyplněna Vámi zadaná hodnota. V tomto případě je pomocí tohoto tlačítka možné odstranit vyplňování polí, která si nepřejete vyplňovat (First Name, Create a Password).

Přihlášení - do pole bude vyplněno Vaše Přihlašovací jméno.

Heslo - do pole bude vyplněno Vaše Heslo.

Tlačítko Přihlásit - tato hodnota může být přiřazena tlačítku na webové stránce. Toto tlačítko bude následně automaticky spuštěno po vyplnění formuláře.

Přiřadťe hodnoty jak Vám budou vyhovovat a vše uložte. Přikládám screenshot stránky nastavené pomocí Formuláře Manuální Editace.

S pozdravem
Attachments
Manual Form Edit.jpg
Manual Form Edit.jpg (138.78 KiB) Viewed 9521 times
Ondrej Novak
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage

mdepes
New user
Posts: 5
Joined: Thu Oct 20, 2011 3:07 pm

Re: Otazka

Post by mdepes » Sun Oct 23, 2011 9:36 pm

Omlouvam se, mam zde 2 x stejny prispevek, jeden klidne smazte.
Problem ale pretrvava. Nasledoval jsem kroky, ale po kliknuti na "upravit pole formulare" mi naskocil screen viz priloha.
Defaultne mam nastaveny Firefox, ale zkousel jsem to i v poslednim IE - stejny vysledek. Toz nevim co s tim.
Dik, Milan
Attachments
IssueStickyPsw.PNG
IssueStickyPsw.PNG (64.71 KiB) Viewed 9515 times

ondrej.novak
Sticky Password Guru
Posts: 1759
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:39 am
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Otazka

Post by ondrej.novak » Tue Oct 25, 2011 4:02 pm

Pokud tuto stránku otevřete v Internet Explorer, tak se zobrazí normálně?

S pozdravem
Ondrej Novak
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage

mdepes
New user
Posts: 5
Joined: Thu Oct 20, 2011 3:07 pm

Re: Otazka

Post by mdepes » Thu Oct 27, 2011 11:34 am

Ano stranka se zobrazi v IE i v Mozille uplne normalne, ale uz je nespravne predvyplnena Sticky passwordem

ondrej.novak
Sticky Password Guru
Posts: 1759
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:39 am
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Otazka

Post by ondrej.novak » Thu Oct 27, 2011 3:18 pm

Jaký antivirový program prosím používáte? Je možné, že Sticky Password je blokován firewalem nebo jiným bezpečnostním softwarem.

S pozdravem
Ondrej Novak
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage

mdepes
New user
Posts: 5
Joined: Thu Oct 20, 2011 3:07 pm

Re: Otazka

Post by mdepes » Thu Oct 27, 2011 3:58 pm

Zdravím,
mám v práci VPN tunel.
Ale nakonec se mi to podařilo, je to zvláštní, dělal jsem to úplně stejně. Vždy po kliknutí na Formulář manuální editace se mi objevil text "upravit pole" jako hypertextový odkaz uprostřed okna. To pak vedlo k prázdné stránce.
Tentokrát byla volba "upravit pole" umístěna v šedé liště společně s příkazem X Odebrat. To se pak objevily jednotlivá pole formuláře, která jsem upravil podle potřeby.
Fakt nevím, co jsem dělal špatně, dúležité je, že se to rozjelo.

Dík, Milan

ondrej.novak
Sticky Password Guru
Posts: 1759
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:39 am
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Otazka

Post by ondrej.novak » Tue Nov 01, 2011 2:32 pm

Ano, takto by se měl formulář správně zobrazit. Pokud by se problém opakoval, dejte prosím vědět.

S pozdravem
Ondrej Novak
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage

Post Reply

Return to “Česky”