about roboform

Post Reply
dhoomdon
Posts: 2
Joined: Mon Dec 26, 2011 7:58 am

about roboform

Post by dhoomdon » Fri Jan 06, 2012 7:48 am

Is it possible to import data into Sticky Password Pro from the computer-version (not the new cloud-based version) of Roboform ?

ondrej.novak
Sticky Password Guru
Posts: 1631
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:39 am
Location: Czech Republic
Contact:

Re: about roboform

Post by ondrej.novak » Tue Jan 10, 2012 3:52 pm

Hi,

yes, this should be possible. Check our tutorials at:

http://www.stickypassword.com/support/tutorials

Best regards,
Ondrej Novak
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage

Post Reply

Return to “Sticky Password PRO”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests