Import hesel z FF 12 portable

Czech
Post Reply
macek333
New user
Posts: 14
Joined: Thu May 24, 2012 8:24 am

Import hesel z FF 12 portable

Post by macek333 » Thu May 24, 2012 9:30 am

Chtěl bych se zeptat, zda je podporován import hesel z portable firefoxu, nebo jak toto obejít. Zatím mi nabízí pouze záložky. V FF mám máster password, nemůže to být překážkou?

Mám zatím SP Free, ale chtěl bych přejít na PRO, ale nechce se mi přepisovat všechna hesla z FF ručně.

petr.pinkas
Site Admin
Posts: 561
Joined: Fri Apr 24, 2009 10:22 am
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Import hesel z FF 12 portable

Post by petr.pinkas » Thu May 24, 2012 1:02 pm

Dobrý den, to by neměl být problém, pokud máte FF nastaveno Master Password, při importu se Vás to na Master Password zeptá a vy jej zadáte, pak proběhne import v pořádku.

Jakou máte verzi? Update pro nový Firefox na verzi 5 vyšel dnes.
Petr Pinkas
Sticky Password Team

ImageImageImage

macek333
New user
Posts: 14
Joined: Thu May 24, 2012 8:24 am

Re: Import hesel z FF 12 portable

Post by macek333 » Thu May 24, 2012 2:17 pm

Verze Sticky Password 6.0.2.323 FREE
Verze FF je 12.0

Při pokusu o import to masterpassword nevyžádá a ukáže jen záložky, při ručním zadání MP se to chová stále stejně (bez hesel)

Zkusil jsem i export hesel pomocí doplňku, ale výsledný XML mi nechce naimportovat z důvodu neznámé struktury :-)

petr.pinkas
Site Admin
Posts: 561
Joined: Fri Apr 24, 2009 10:22 am
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Import hesel z FF 12 portable

Post by petr.pinkas » Thu May 24, 2012 2:23 pm

Další varianta je používat FF spolu se Sticy a když se vyplní údaje pomocí FF, tak je uložit ve Sticky, čili odpadá manuální přepisování účtů.
Petr Pinkas
Sticky Password Team

ImageImageImage

macek333
New user
Posts: 14
Joined: Thu May 24, 2012 8:24 am

Re: Import hesel z FF 12 portable

Post by macek333 » Thu May 24, 2012 3:05 pm

To je rozumné, alespoň pročistím léta střádanou DB hesel, OK, jdu do PRO verze :-)

Post Reply

Return to “Česky”