https://creditcards.citi.com cannot log on with SP

Please post here questions and problems with filling forms and account details on websites.

https://creditcards.citi.com cannot log on with SP

Postby siliconman01 » Tue Oct 16, 2012 7:35 pm

This is on Windows 7 SP1 x86 and x64 Professional with IE9 (32-bit version); StickyPassword V6.0.5.415.

Citibank has apparentally changed their log in method in recent days. I can log in manually to https://creditcards.citi.com; however, when SP automatically enters the username and password, a log in error is generated by the website.

Citibank has done something to the User Name field. With SP not running, when the User Name is typed in, the website puts astericks in all fields except the first 2 and last 2 characters of the user name. This is somehow screwing up SP's ability to enter the User Name. If I let SP enter the User Name and Password, I cannot log on. If I retype the User Name and leave the password as entered by SP, I can log on.
Windows 8.1 Professional on Dell XPS 8700 SE, IE 11(only browser) with SSDs, hard drives, dual monitors, ASUS RT-AC68R router, cable modem; Microsoft Surface Pro 8 tablet.
siliconman01
Experienced user
 
Posts: 92
Joined: Sat May 30, 2009 7:58 am

Re: https://creditcards.citi.com cannot log on with SP

Postby petr.pinkas » Fri Oct 19, 2012 12:01 pm

Some users experience similar behavior with another banking sites. They even transfer the whole name or user ID to asterisks. Unfortunately there is no way how to fix this behavior now. We are sorry for any inconveniences this issue may cause you.
Petr Pinkas
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage
petr.pinkas
Site Admin
 
Posts: 617
Joined: Fri Apr 24, 2009 10:22 am
Location: Czech Republic


Return to Problems with websites

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest