Total Commander

Total Commander

Postby simonik » Wed Aug 07, 2013 10:35 am

Zdravím,
zkoušel jsem uložit hlavní heslo pro FTP v Total Commanderu a nějak to nefunguje. Heslo se sice vloží, ale je vyhodnoceno jako neplatné. Jak jsem si všimnul, tak se v TC neukazuje ani síla hesla. Máte s tím někdo zkušenost?

A např, Profibanku od KB se mi nepodařilo rozjet vůbec.

Šimoník
simonik
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 07, 2013 10:06 am

Re: Total Commander

Postby ondrej.novak » Wed Aug 07, 2013 2:03 pm

Zkoušel jste nastavit pole účtu pro Total Commander pomocí manuální editace? Pole s heslem pravděpodobně nebylo správně rozeznáno.

Můžete mi poslat URL přihlašovací stránky KB?

S pozdravem
Ondrej Novak
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage
ondrej.novak
Sticky Password Guru
 
Posts: 976
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:39 am
Location: Czech Republic

Re: Total Commander

Postby simonik » Thu Aug 08, 2013 8:33 am

Zdravím,
v TC jsem ruční editaci zkoušel. Heslo se vloží do správného pole, ale TC ho nerozpozná. Jak jsem psal, zobrazuje se i síla hesla a ta zůstává nulová. Musím ho ručně přepsat.
Ta profibanka je PC aplikace. Je to heslo do cryptoworks a Vaše aplikace ani v manuální editaci nerozpozná pole.
simonik
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 07, 2013 10:06 am

Re: Total Commander

Postby ondrej.novak » Thu Aug 08, 2013 11:58 am

Děkuji za odpověď.

Můžete mi prosím tento problém poslat na support@stickypassword.com?

Prosím o přiložení:

- screenshot vyplňovaného formuláře v Total Commanderu
- kdy se tento formulář zobrazuje
- verzi Total Commanderu

- odkaz na aplikaci Profibank, pokud je to možné
- screenshot problematického formuláře z této aplikace (je možné, že aplikaci nepodporujeme)

- systémové informace ze Sticky Password

Děkuji.

S pozdravem
Ondrej Novak
Sticky Password Team

ImageImageImageImageImage
ondrej.novak
Sticky Password Guru
 
Posts: 976
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:39 am
Location: Czech Republic


Return to Sticky Password FREE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron