Jaký je rozdíl mezi používáním Sticky Password a vlastnostmi automatického ukládání hesel, které mají některé prohlížeče?

1. Přístup k Vašim heslům na všech zařízeních a ve všech prohlížečích, jež používáte

Na rozdíl od webových prohlížečů, které nabízejí vlastnosti jako je automatické vyplňování nebo ukládání hesel, není Sticky Password omezený nutností přistupovat k dané webové stránce právě přes tento specifický prohlížeč. Se Sticky Password máte svá hesla vždy po ruce, surfujete-li po internetu s jakýmkoli ze známých prohlížečů (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera a další) a bez ohledu na to, jaký z nich jste k vytvoření zaheslovaného účtu použili. Sticky Password podporuje také velké množství pouze pod heslem přístupných programů/aplikací, které každodenně spouštíte na svém počítači.

2. Vaše hesla jsou ve Sticky Password lépe zabezpečena

Snadné a automatizované zamykání a odemykání Sticky Password umožňuje a usnadňuje dodržování zásad zabezpečení přístupu k vašim heslům. I v případě ponechání vašeho počítače bez dozoru se nebudete muset bát, že někdo zneužije vaše důležité privátní údaje a hesla. Databáze Sticky Password je zašifrována s použitím algorytmu AES-256, který je využívám i vládou a armádou. Pro hackery je mnohem jednodušší získat přístup ke složkám prohlížeče, než se probourat do Vaší zašifrované databáze.

3. Sticky Password Vám pomáhá ujistit se, že Vaše hesla jsou silná a bezpečná s pomocí zabudovaného generátoru hesel.

4. Sticky Password dokáže pracovat s více loginy a hesly pro jeden účet, což není možné se zabudovanými správci hesel v prohlížečích

Se Sticky Password dostanete tyto a mnohem více dalších funkcí v jedné aplikaci! A jediné, co si budete muset zapamatovat, je JEDNO heslo.